Панталон и сако – различни или еднакви цветове да изберем?

5февр. - by Vodopadi - 0 - In Мода

Има нещо смущаващо в смесването или съвпадението на цветове в отделните части на костюма. И все пак, това е едно от онези неща, които, когато се правят правилно, могат да ви дадат милион възможности за това да организирате добре вашия гардероб. Добре, де, нека не са милион, но със сигурност ще са доста повече от това, което сте имали досега като асортимент. Дори да си избрал най-прекрасното сако е от голямо значение с какво ще го съчетаеш, за да изглеждаш максимално атрактивен и отличаващ се. Нека да ви дадем няколко съвета как да комбинирате вашите сака и панталони, за да извлечете максимума от това, което притежавате като наличност.

  • Черно сако

Черно сако би подхождало най-добре с черни, сиви или светлосини панталони. Можете също да носите панталони с цвят каки, ​​маслини или те самите да са шарени. Стойте далеч от тъмнокафяви и тъмнокафяви панталони. Носенето на изцяло черен костюм обикновено е запазено за сватби и погребения, така че панталонът ви нека да е с различен цвят.

  • Сиво сако

Сивите сака изглеждат най-добре с цветове, които съответстват най-добре на този толкова свеж тон. Сивите, черните и сините панталони биха си паснали в най-голяма степен. Сивият костюм е актуален за всяко време на годината. Нашето предложение е да комбинирате сиво сако със сини панталони през сезона пролет / лято и черни или сиви панталони за сезона есен / зима.

  • Светлосиньо сако

Светлосиньо сако ще изглежда страхотно със светлосини, тъмно-сиви, сиви и черни панталони. Сакото в този цвят обикновено е запазено за пролетта и лятото. Имайте предвид, че този цвят е по-неофициален от тъмносиньото сако.

  • Тъмносиньо сако

Тъмносиньото сако е универсално и може да се носи с жълтокафяви (или цвят тан), сиви, светлосини и тъмни панталони. Саката с този цвят могат да изглеждат както класически, когато се носят с панталони в цвят тан, така и по-модерни със сиви панталони. Можете да изглеждате по-официално, когато ги комбинирате с тъмносини панталони и по-неформално със светлосини.

  • Жълтокафяво сако (или цвят тан)

     

Сако в цвят тан е чудесен избор за пролетта и лятото. Може да се носи със светлосини или тъмносини панталони за по-екстравагантен вид или с черни и жълтокафяви панталони като класическа комбинация.

  • Кафяво сако

Кафявите сака се комбинират най-добре със жълтокафяви, кафяви или тъмносини панталони. Тъмнокафявото сако е най-добре да се носи през есента и зимата.

В заключение – най-добре се хармонизират ярките палитри с неутрални нюанси, създавайки една балансирана смесица, добавяща тъмни и светли акорди, образувайки съвременния разчупен образ на добре облечения мъж. Така сме в състояние постоянно да изпробваме различен сбор от акценти и чрез тях да предаваме настроението си на околните хора, чрез нашия мъжки костюм. Разбира се, избягвайте смесване на студени и топли нюанси при комбинирането на сако и костюм, защото това визуално създава усещане за дискомфорт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *